Baruri De Vis Rubarbă
Rubarbă vis baruri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă face 15 porții cu 324 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 165 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este perfect pentru Ziua Mamei. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Baruri De Vis, Baruri De Vis, și Baruri De Vis pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-un castron mediu, amestecați împreună 2 căni de făină, zahărul cofetarilor și untul până când formează un aluat, sau cel puțin untul este în firimituri mici. Apăsați în partea de jos a unui vas de copt 9x13 inch.
Coaceți timp de 10 minute în cuptorul preîncălzit. În timp ce acest lucru se coace, amestecați împreună zahărul alb, sarea, făina și ouăle într-un castron mare. Amestecați rubarba pentru a acoperi.
Se întinde uniform pe crusta coaptă când iese din cuptor.
Coaceți încă 35 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când rubarba este fragedă. Se răcește și se taie în pătrate pentru a servi.