Baruri de mic dejun fără Gluten și Vegan

Barele de mic dejun fără Gluten și vegane ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 310 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, migdale tăiate, ulei de semințe de struguri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Baruri De Mic Dejun Vegane, Fără Gluten, Baruri de mic dejun cu pâine cu banane (fără gluten cu opțiune vegană), și Cookie-uri încărcate pentru micul dejun Vegan (fără gluten!) & Sponsor Spotlight: fără gluten CALGARY....și Vitamix + More Giveaway.