Baruri De Mic Dejun Cu Fulgi De Ovăz

Baruri De Mic Dejun Cu Fulgi De Ovăz
Fulgi de ovăz mic dejun Baruri este un fără gluten, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap rețetă cu 30 de porții. Acest mic dejun are 185 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ovăzul de gătit rapid, untul, nuca de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încearcă Baruri De Mic Dejun Cu Fulgi De Ovăz, Baruri De Mic Dejun Cu Fulgi De Ovăz, și Baruri De Mic Dejun Cu Fulgi De Ovăz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați ovăzul, zahărul brun și sarea. Se amestecă ingredientele rămase. Apăsați într-un 15-in uns. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
OvăzOvăz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
2
Se coace la 425 CP timp de 15-17 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Revista