Baruri De Evadare Mango

Baruri De Evadare Mango
Mango Getaway baruri ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 36. Acest hor d ' oeuvre are 141 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, coajă de lămâie, zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încearcă Escapada Însorită, Escapada Însorită, și Blackberry Scones De La Perfect N. Calif. Evadare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți nucile într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați 2 căni de făină, zahăr de cofetărie și sare; acoperiți și procesați până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
3
Adăugați unt; pulsează doar până când amestecul este sfărâmicios. Apăsați într-un ungreased 13-in. x 9 inch. tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Se coace la 350 de euro timp de 15-20 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Într-un robot de bucătărie curat, combinați marmelada de mango și portocală; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă De PortocaleMarmeladă De Portocale
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
6
Adăugați zahărul și făina rămasă; procesați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
7
Adăugați ouă și coaja de lămâie; procesați doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
OuăOuă
8
Se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
9
Se presară cu nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
10
Coaceți timp de 23-28 de minute sau până se rumenesc în jurul marginilor. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
11
Tăiați în bare. Puneți la frigider resturile.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 70 de dolari pe sticlă.
Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă
Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă
Punga Izotermă care păstrează o sticlă de etichetă galbenă rece timp de până la două ore. Cadoul perfect, deoarece este extrem de versatil și poate fi pliat și transportat în geantă!O casă de șampanie este în cele din urmă judecată pe calitatea brut Non Vintage. În fabricarea unui astfel de vin se dezvăluie adevărata artă a amestecării șampaniei.Aceasta este o artă în care casa Veuve Clicquot excelează. Eticheta noastră galben Brut reflectă podgoriile superbe pe care le deținem și natura consecventă a stilului casei noastre.Predominanța Pinot Noir oferă structura care este atât de tipic Clicquot, în timp ce o atingere de Pinot Meunier completează amestecul. Chardonnay adaugă eleganța și finețea esențiale într-un vin perfect echilibrat.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista