Baruri De Desert

Baruri De Desert
Desert baruri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 414 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână unt, gem de zmeură, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Mini-Bare De Desert Pentru Ouă, Baruri De Desert De Dovleac, și Baruri De Desert De Dovleac.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, cremă împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase. Amestecați gălbenușurile de ou. Se amestecă treptat în făină pentru a forma un aluat. Cu mâinile ușor făinoase, apăsați jumătate din aluat în fundul tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
CremăCremă
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Răspândiți uniform cu gem de zmeură. Aplatizați bucățile de aluat rămas și așezați-le peste stratul de zmeură pentru a acoperi partea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De ZmeurăGem De Zmeură
ZmeurăZmeură
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
4
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când este ușor auriu. Se răcește ușor înainte de a tăia în bare.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista