Barul Bellini

Barul Bellini
Barul Bellini este un fără gluten și vegan rețetă cu 12 porții. Această băutură are 235 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime per portie. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 44 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Un amestec de afine, răsuciri de coajă de portocală, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Bellini Ice, Bellini Jam, și Strawberry Bellini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Amestecați zahărul și apa într-o cratiță mare la foc mediu până când zahărul se dizolvă, aproximativ 5 minute. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Pureați piersicile și coaja de portocală într-un blender cu 1/2 cană de sirop de zahăr până la neted. Se strecoară printr-o strecurătoare cu ochiuri fine și într-un bol. Acoperiți și refrigerați. Într-un blender curat, curățați căpșunile cu 1/3 cană de sirop de zahăr până se omogenizează. Se strecoară printr-o strecurătoare curată cu ochiuri fine și într-un alt bol. Aruncați semințele. Pureați afinele într-un blender curat cu 1/3 cană de sirop de zahăr până la neted. Se strecoară printr-o strecurătoare curată cu ochiuri fine și într-un al treilea bol. Aruncați semințele și solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Elixir GElixir G
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
4
Turnați fiecare dintre piureuri în boluri de sticlă transparentă sau ulcioare mici.
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
5
Pentru fiecare porție, turnați 2 până la 4 linguri de piure de fructe dorit într-un flaut de șampanie. Turnați încet suficient Prosecco în flaut pentru a umple. Se amestecă ușor pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProseccoProsecco
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
6
Garnisiți cu fructele întregi, după dorință, și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
7
Sfat do-Ahead: piureurile de fructe pot fi făcute fiecare cu 1 zi înainte. Acoperiți separat și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista