Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Vițelul fiert cu Barolo ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 2,45 USD pe porție. O porție conține 458 calorii, 66g de proteine, și 18g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 11 ore și 15 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână barolo, sare și piper, bulion de vită și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este grozav. Carne de vită fiartă în Barolo, Carne de vită fiartă în Barolo, și Brasato al Barolo (carne de vită fiartă în vin) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați vinul, țelina, frunzele de dafin, ceapa, morcovii și cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Se adaugă vițelul și se marinează peste noapte la frigider, întorcându-se de câteva ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
3
A doua zi, scoateți vițelul din marinată și uscați-l; rezervați marinada. Condimentează vițelul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
4
Încălziți uleiul de măsline într-o caserolă mare din fontă emailată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5
Adăugați vițelul și gătiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
6
Adăugați marinada rezervată și bulionul de vițel și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți vițelul, degresând după cum este necesar și întorcând carnea la jumătate, până când este fragedă și un termometru citit instantaneu introdus în centru înregistrează 140, aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Vițel
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
7
Transferați vițelul pe o placă de sculptură și acoperiți ușor cu folie. Se strecoară lichidul de gătit într-o cratiță medie și se fierbe până se reduce la 2 căni, aproximativ 8 minute. Se condimentează cu sare și piper. Aruncați corzile de la friptură și sculptați-le în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional