Barolo-Vițel Fiert
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Vițelul fiert cu Barolo ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 2,45 USD pe porție. O porție conține 458 calorii, 66g de proteine, și 18g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 11 ore și 15 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână barolo, sare și piper, bulion de vită și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este grozav. Carne de vită fiartă în Barolo, Carne de vită fiartă în Barolo, și Brasato al Barolo (carne de vită fiartă în vin) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați vinul, țelina, frunzele de dafin, ceapa, morcovii și cuișoarele.
Se adaugă vițelul și se marinează peste noapte la frigider, întorcându-se de câteva ori.
A doua zi, scoateți vițelul din marinată și uscați-l; rezervați marinada. Condimentează vițelul cu sare și piper.
Încălziți uleiul de măsline într-o caserolă mare din fontă emailată.
Adăugați vițelul și gătiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Adăugați marinada rezervată și bulionul de vițel și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți vițelul, degresând după cum este necesar și întorcând carnea la jumătate, până când este fragedă și un termometru citit instantaneu introdus în centru înregistrează 140, aproximativ 2 1/2 ore.
Transferați vițelul pe o placă de sculptură și acoperiți ușor cu folie. Se strecoară lichidul de gătit într-o cratiță medie și se fierbe până se reduce la 2 căni, aproximativ 8 minute. Se condimentează cu sare și piper. Aruncați corzile de la friptură și sculptați-le în felii groase de 1/4 inch.
Se servește cu lichidul de fiert.