Barilla centuri fara Gluten cu ciuperci amestecate si supa de mezeluri italienesti

Barilla coturi fără Gluten cu ciuperci amestecate și supă italiană de cârnați este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 650 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 5.47 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de pătrunjel, cârnați, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Cârnați Italieni Penne: Bunătate Fără Gluten, Caserola De Paste Cu Cârnați Italieni Fără Gluten, și Broccoli Rabe Și Cârnați Italieni (Fără Carbohidrați Și Fără Gluten ) .
Instrucțiuni
Într-o oală mare de supă, aduceți bulionul de pui la foc mic.
Între timp, într-o tigaie, sotează usturoiul cu ulei de măsline și rozmarin timp de un minut sau până se îngălbenesc ușor.
Se adaugă ciupercile și se sotează până se rumenesc ușor.
Adăugați cârnați și sotati timp de 2 minute.
Adăugați ciupercile și cârnații în bulion; amestecați fasolea, roșiile și coatele fără gluten Barilla. Gatiti jumatate din timpul recomandat pe cutie.
Lăsați supa să se odihnească zece minute înainte de servire. Condimentează cu sare și piper.
Garnisiți cu pătrunjel și ulei de măsline stropit deasupra.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Piccini Chianti Classico]()
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot