Bare Ușoare De Lăcustă Fără Gluten

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele de lăcustă ușoare fără Gluten. Această rețetă face 36 de porții cu 124 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ou, culoare alimentară, extract de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Bare Grasshopper-cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten, Bare Ușoare De Lăcustă, și Batoane De Ciocolată Neagră Fără Zahăr {Nuci, Lactate Și Fără Gluten} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F. Se pulverizează numai partea inferioară a tăvii de 13x9 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați ingredientele barei până se formează aluat moale. Apăsați aluatul în partea de jos a tigaiei.
Coaceți 15 minute. Se răcește aproximativ 10 minute.
În recipientul de îngheț, amestecați extractul de mentă și culoarea alimentelor.
Într-un castron mic cu microunde, ingredientele glazurate cu microunde neacoperite la 30 de secunde; se amestecă până se omogenizează.
Stropiți peste glazură. Dați la frigider 30 de minute sau până când este setat. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 6 rânduri.