Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da bare duble de arahide un try. Această rețetă servește 20 și costă 38 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 198 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de brânză cremă philadelphia, alune prăjite de plantat, topping rece biciuit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bare Duble De Arahide, Bare Duble De Unt De Arahide, și Bare Duble De Unt De Arahide.
Instrucțiuni
1
Amestecați firimiturile de napolitane, arahidele, zahărul granulat și margarina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și Fistic
¼ Cană Grămadă De Făină
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
(55 Napolitane)
2
Scoateți 2 Linguri. din amestecul de firimituri; deoparte. Apăsați ferm amestecul rămas de firimituri pe fundul tăvii pătrate de 8 sau 9 inci; deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Bateți crema de brânză și zahărul pudră într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
Acum și Mai Târziu Bomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați unt de arahide; se amestecă bine. Amestecați ușor în 2 căni de topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate
1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds
5
Se întinde uniform pe crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
La frigider 4 ore sau până când este ferm. Se acoperă cu amestecul de firimituri rezervat și restul de topping bătut chiar înainte de servire. Păstrați desertul rămas în frigider.