Bare De Tort Festive

Bare De Tort Festive
Nevoie de o desert fără gluten? Barele de tort Festive ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 24 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 107 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Un amestec de zahăr, unt, glazură pufoasă bătută și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Rețete similare sunt Bare De Tort Festive, Baruri Festive De Prăjituri Cu Fructe, și Baruri Festive cu fructe și nuci.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F. Se pulverizează tigaia de 13x9 inci cu spray de copt cu făină. Într-un castron mediu, bateți amestecul de prăjituri, untul, laptele și ouăle cu mixerul electric la viteză medie de aproximativ 20 de secunde sau până când se amestecă bine. Se amestecă cireșele și extractul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Coloranti Alimentari In Culorile DoriteColoranti Alimentari In Culorile Dorite
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se întinde în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când partea superioară este maro aurie și scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet pe raftul de răcire, aproximativ 45 de minute. Îngheț cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri.
5
Măsurați zahărul roșu în boluri. Apăsați ușor tăietorul de prăjituri de 2 inci în glazura barei pentru a face amprenta designului; îndepărtați tăietorul. Dip cutter în zahăr; loc pe amprenta în glazură pentru a face design.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Gel Roz, Verde și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roz, Verde și Albastru
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista