Spice tort baruri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 40 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 283 calorii. Un amestec de ienibahar măcinat, ghimbir măcinat, melasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Bare De Tort Cu Condimente Cu Glazură De Caramel Sărat, Bare de ovăz tăiate din Oțel cu condimente de dovleac cu glazură de ciocolată albă, și Tort francez cu patru condimente cu glazură de condimente cu unt rumenit.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, smântână unt și zahăr până la lumină și pufos. Bateți în ou. Bateți în melasă și apă până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă
Unt
Cremă
Zahăr
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Combinați făina, ghimbirul, ienibaharul, bicarbonatul de sodiu și cuișoarele; adăugați treptat la amestecul cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Ienibahar
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ghimbir
Făină Pentru Toate Scopurile
3
Se toarnă într-un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tigaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Se coace la 375 la 18-22 minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Suport De Sârmă
Cuptor
5
Între timp, într-un castron mic, bateți scurtarea, untul și sucul de lămâie până se omogenizează. Bateți zahărul până devine ușor și pufos. Frost baruri.