Raisin smântână baruri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 30. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 212 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, zahăr brun, ovăz laminat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Smântână Stafide Fulgi De Ovăz Baruri, Plăcintă Cu Smântână Cu Stafide, și Plăcintă Cu Stafide Cu Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Incalziti cuptorul la 350 de grade F. grăsime și făină 9 x 13 tigaie inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Gatiti primele sase ingrediente la foc mic pana se amesteca bine. Puneți deoparte să se răcească.
3
Într-un castron separat, amestecați împreună zahărul brun, fulgii de ovăz, bicarbonatul de sodiu, untul, făina și sarea până se sfărâmă. Apăsați jumătate din amestec în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Brun
Fulgi De Ovăz
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
4
Se toarnă amestecul gătit peste crustă și se sfărâmă cealaltă jumătate de crustă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch