Bare De Plăcintă Cu Afine
Nevoie de o desert fără gluten și vegan? Barele de plăcintă cu afine ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 366 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de afine, zahăr granulat, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 237 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Plăcintă Cu Afine, Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere, și Piersici și batoane de plăcintă cu cremă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați tigaia pătrată de 9 inci cu spray de gătit. Împărțiți trei sferturi din aluatul de prăjituri în tigaie. Cu degetele infainate, apăsați aluatul uniform în partea de jos a tigaie pentru a forma crusta.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Între timp, într-un castron mediu, zdrobiți aluatul de prăjituri rămas.
Adăugați ovăz, zahăr brun și scorțișoară; arunca. Pune deoparte.
Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul granulat, amidonul de porumb și sucul de lămâie. Amestecați ușor afinele.
Presărați amestecul de afine uniform peste crustă. Zdrobiți amestecul de ovăz peste amestecul de afine.
Coaceți 30 până la 40 de minute sau până când toppingul este maro auriu și umplutura este cu bule. Se răcește cu 1 oră înainte de servire.