Bare De Ovăz Din Nucă De Cocos Din Caraibe

Bare De Ovăz Din Nucă De Cocos Din Caraibe
Rețeta batoane de ovăz din nucă de cocos din Caraibe este gata în aproximativ 22 de ore și 30 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din America Centrală. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 76g de grăsime, și un total de 1011 calorii. Pentru $3.49 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. 22 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare roz din Himalaya, ulei de cocos presat la rece, banane și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este super. Încercați blueberry bananan oat bars, Afine Zucchini Ovăz Baruri, și Batoane de cereale și ovăz fără coacere pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gewurztraminer, Pinot Gris, Riesling

Gewurztraminer, Pinot Gris și Riesling sunt alegeri excelente pentru Caraibe. Veți dori să optați pentru vinuri cu puțină dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Serviți aceste vinuri răcite, astfel încât să fie și mai răcoritoare. Pierre Sparr Gewurztraminer cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Pierre Sparr Gewurztraminer
Pierre Sparr Gewurztraminer
Lumini galbene strălucitoare în sticlă; Pierre Sparr Gewurztraminer se deschide încet cu note de lemn de trandafir și lemn dulce. Cu aerare, salcâmul floral se combină cu arome fructate de caise. La gust, acest Gewurztraminer tineresc prezintă o dulceață suculentă și o aciditate delicată care va deveni mai pronunțată odată cu maturitatea. Vinul prezintă o mineralitate și plinătate în gură, urmată de un finisaj aproape picant, crocant și persistent.
DificultateExpert
Gata În22 hrs, 30 m.
Porții2
Scor De Sănătate33
Revista