Bare de nucă de cocos-Fudge ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 30 și costă 61 de cenți pe porție. O porție conține 269 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați unt, lapte evaporat, marshmallows și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Fulgi de ovăz Fudge Revel baruri aka Fudge Jumbles, Batoane cremoase de mousse de nucă de Cocos Mango cu o crustă de pâine scurtă de nucă de cocos, și Fudge Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tapetați tigaia de 13x9 inci cu folie, cu capetele foliei care se extind peste laturi. Pulverizați cu spray de gătit. Topiți 3/4 cană de unt; se amestecă cu firimituri. Apăsați pe partea de jos a tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Aduceți untul rămas, zahărul, laptele și marshmallows să fiarbă în cratiță mare la foc mediu, amestecând constant. Gatiti si amestecati 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Subțiri De Covrigi Sau Scobitori
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Adăugați ciocolată; gatiti pana se topeste, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
4
Se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Se acoperă cu nuci și nucă de cocos. Dați la frigider 2 ore sau până când este ferm.