Bare De Nuc

Bare De Nuc
Bare de nuc ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 30 de porții cu 111 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare, zahăr brun, zahăr de cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bare De Nuc Fig, Bare De Turtă Dulce-Nuc, și Fulgi De Ovăz, Smochine Și Bare De Nuc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, unt de cremă și zahăr până la lumină și pufos. Bateți în ou și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Combinați făina și sarea; adăugați treptat la amestecul cremă și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Apăsați pe fundul unui 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Coaceți la 350 de minute timp de 20 de minute sau până când marginile sunt ușor rumenite.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Pentru umplere, într-un castron mic, combinați ouăle, zahărul brun, făina, vanilia, sarea și praful de copt. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Răspândiți peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Coaceți timp de 25 de minute sau până când umplutura se rumeneste. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Combinați zahărul cofetarilor și sucul de lămâie suficient pentru a obține consistența dorită; împrăștiați peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
9
Se lasă să stea până se fixează înainte de tăiere.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista