Bare De Nuc

Bare De Nuc
Bare de nuc ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 30 de porții cu 111 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare, zahăr brun, zahăr de cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bare De Nuc Fig, Bare De Turtă Dulce-Nuc, și Fulgi De Ovăz, Smochine Și Bare De Nuc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, unt de cremă și zahăr până la lumină și pufos. Bateți în ou și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Combinați făina și sarea; adăugați treptat la amestecul cremă și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Apăsați pe fundul unui 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Coaceți la 350 de minute timp de 20 de minute sau până când marginile sunt ușor rumenite.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Pentru umplere, într-un castron mic, combinați ouăle, zahărul brun, făina, vanilia, sarea și praful de copt. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Răspândiți peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
7
Coaceți timp de 25 de minute sau până când umplutura se rumeneste. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Combinați zahărul cofetarilor și sucul de lămâie suficient pentru a obține consistența dorită; împrăștiați peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
9
Se lasă să stea până se fixează înainte de tăiere.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista