Bare De Nuc
Bare de nuc ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 30 de porții cu 111 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare, zahăr brun, zahăr de cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bare De Nuc Fig, Bare De Turtă Dulce-Nuc, și Fulgi De Ovăz, Smochine Și Bare De Nuc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, unt de cremă și zahăr până la lumină și pufos. Bateți în ou și vanilie.
Combinați făina și sarea; adăugați treptat la amestecul cremă și amestecați bine.
Apăsați pe fundul unui 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Coaceți la 350 de minute timp de 20 de minute sau până când marginile sunt ușor rumenite.
Pentru umplere, într-un castron mic, combinați ouăle, zahărul brun, făina, vanilia, sarea și praful de copt. Se amestecă nucile.
Coaceți timp de 25 de minute sau până când umplutura se rumeneste. Se răcește pe un suport de sârmă.
Combinați zahărul cofetarilor și sucul de lămâie suficient pentru a obține consistența dorită; împrăștiați peste umplutură.
Se lasă să stea până se fixează înainte de tăiere.