Bare De Maimuță

Bare De Maimuță
Barele de maimuță necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 362 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Allrecetes necesită ROM, făină, albușuri de ou și extract de vanillan. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre ieftin. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 27%. Încearcă Bare De Maimuță, Bare De Maimuță Groase, și Bare De Maimuță Cu Banane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie de copt de 8x8 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați stafidele și romul într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
3
Se pune la cuptorul cu microunde și se gătește la mare timp de 1 minut. Puneți deoparte până când este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
4
Amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un bol de amestecare. Într-un alt bol de amestecare, bateți untul și zahărul brun împreună până când sunt ușoare și pufoase. Bateți banana, zeama, vanilia și albușurile de ou până se omogenizează bine. Adăugați treptat amestecul de făină, bătând doar până se combină. Se amestecă amestecul de stafide și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
Lapte BătutLapte Bătut
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
NuciNuci
BananeBanane
UntUnt
StafideStafide
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
5
Întindeți aluatul în tigaia pregătită
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blatul este auriu, aproximativ 30 de minute. Se răcește în tigaie cu 10 minute înainte de a tăia în bare și de a se transfera într-un raft pentru a se răci complet. Praf cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid cu indicii de verde tipice Chardonnay. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată de fructe albe proaspete (lămâie și pere) și de flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Revista