Bare De Granola Ușoare
Nevoie de o făină de dimineață fără gluten? Barele ușoare de Granola ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. O porție conține 313 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ovăz cu gătit rapid, lapte condensat, afine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bare De Granola Ușoare, Bare De Granola Ușoare Fără Coacere, și Bare de Granola ușor crocante cu fructe și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9x13 inch.
Într-un castron mare, amestecați cu mâinile ovăzul, laptele condensat îndulcit, untul, nuca de cocos, migdalele, chipsurile de ciocolată și merisoarele până se omogenizează bine. Apăsați plat în tigaia pregătită.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute în cuptorul preîncălzit, în funcție de cât de crocante doriți. Ușor rumenit chiar în jurul marginilor vă va oferi bare umede și masticabile.
Se lasă să se răcească 5 minute, se taie în pătrate, apoi se lasă să se răcească complet înainte de servire.