Bare De Granola Cu Migdale De Coacăze Roșii

Bare De Granola Cu Migdale De Coacăze Roșii
Bare de granola cu migdale de coacăze roșii ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 360 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână făină de migdale, migdale, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cherry Almond Nib Granola Baruri, Nu-Coace Migdale Bucurie Granola Baruri, și Lingonberry-Migdale Granola Baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 buc.F. Ungeți fundul și părțile laterale ale tăvii dreptunghiulare și tapetați cu hârtie pergament, permițând hârtiei să atârne peste laturi. Ungeți pergamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați ovăzul, migdalele, făina de migdale și sarea într-un bol de amestecare mediu și amestecați pentru a distribui uniform. Într-un castron separat, amestecați împreună ulei, miere, vanilie și ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Se toarnă în amestec uscat și se amestecă pentru a acoperi și combina uniform.
4
Adăugați coacăze și amestecați pentru a distribui uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
5
Răzuiți în tigaia pregătită, întindeți uniform și apăsați cu spatula pentru a împacheta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Coaceți timp de 30 de minute, apoi rotiți tigaia și reduceți focul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Coaceți încă 10-15 minute. Se lasă să se răcească la temperatura camerei în tigaie, apoi se răcește cel puțin zece minute. Utilizați pergament pentru a ridica din tigaie pe o placă de tăiere și tăiați marginile, apoi tăiați în bare. Înfășurați fiecare bară individual și păstrați-o la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista