Bare De Granola Cu Migdale De Coacăze Roșii

Bare De Granola Cu Migdale De Coacăze Roșii
Bare de granola cu migdale de coacăze roșii ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 360 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână făină de migdale, migdale, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cherry Almond Nib Granola Baruri, Nu-Coace Migdale Bucurie Granola Baruri, și Lingonberry-Migdale Granola Baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 buc.F. Ungeți fundul și părțile laterale ale tăvii dreptunghiulare și tapetați cu hârtie pergament, permițând hârtiei să atârne peste laturi. Ungeți pergamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Combinați ovăzul, migdalele, făina de migdale și sarea într-un bol de amestecare mediu și amestecați pentru a distribui uniform. Într-un castron separat, amestecați împreună ulei, miere, vanilie și ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Se toarnă în amestec uscat și se amestecă pentru a acoperi și combina uniform.
4
Adăugați coacăze și amestecați pentru a distribui uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
5
Răzuiți în tigaia pregătită, întindeți uniform și apăsați cu spatula pentru a împacheta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Coaceți timp de 30 de minute, apoi rotiți tigaia și reduceți focul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Coaceți încă 10-15 minute. Se lasă să se răcească la temperatura camerei în tigaie, apoi se răcește cel puțin zece minute. Utilizați pergament pentru a ridica din tigaie pe o placă de tăiere și tăiați marginile, apoi tăiați în bare. Înfășurați fiecare bară individual și păstrați-o la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista