Bare De Granola Cu Caise-Afine
Caise-afine Granola Baruri ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. O porție conține 134 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 10 și costă 46 de cenți pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de mere, granola cu fructe și nuci, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Încercați Bare De Granola Cu Caise-Afine, Mărturisire # 142: sunt un snacker ... afine-caise migdale unt Granola Baruri, și Bare De Granola Cu Migdale De Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°. aliniați tigaia pătrată de 8 inci cu hârtie pergament, extinzând hârtia pe laturile tigaiei și aliniați foaia de biscuiți cu hârtie pergament.
În robotul de bucătărie, pulsați granola de câteva ori pentru a vă despărți în bucăți mai mici. Pune deoparte.
Într-un castron mare, amestecați împreună mere, miere și melasă.
Adăugați granola, afine și caise; Se amestecă bine pentru a se combina.
Se toarnă amestecul în tigaie; apăsați ferm în tigaie.
Coaceți 25 până la 30 de minute. Se răcește 10 minute. Înghețați neacoperit 1 oră.
Folosind hârtie pergament, ridicați amestecul din tigaie.
Așezați bare pe foaia de biscuiți căptușită cu hârtie. Congelați descoperit cu cel puțin 1 oră mai mult înainte de servire. A se păstra la congelator.