Bare De Ghimbir Cu Lămâie

Bare De Ghimbir Cu Lămâie
Lemon Ginger Bars este un vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 196 calorii. Această rețetă servește 24. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 24 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bare de ghimbir, suc de lămâie, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bare De Cheesecake Cu Lămâie-Ghimbir, Bare De Cheesecake Cu Lămâie De Ghimbir, și Bare de ghimbir-lămâie cu Streusel de migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Setați un suport la nivelul mediu al cuptorului și preîncălziți la 375 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Amestecați făina, zahărul, ghimbirul măcinat și praful de copt într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Topiți untul la foc mediu și adăugați imediat la ingredientele uscate; folosiți o spatulă mare de cauciuc pentru a amesteca până la un aluat neted și strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
4
Adăugați oul, ghimbirul cristalizat, mierea și coaja de lămâie și bateți energic pentru a face un aluat neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConfiatGhimbir Confiat
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(Keebler)(Keebler)
5
Răzuiește aluatul în tigaia pregătită și folosește palma mâinii pentru a-l apăsa uniform pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Coaceți barele până când sunt bine crescute, ferme și ușor aurii, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
În timp ce batoanele se coc, folosiți o mică spatulă de cauciuc pentru a bate zahărul cofetarilor și sucul de lămâie împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
8
Adăugați apă, 1/2 linguriță odată, dacă este prea groasă pentru a se răspândi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
9
De îndată ce barele sunt coapte, așezați o tăietură pe tigaie și folosiți mănuși de cuptor pentru a inversa barele fierbinți pe placă.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Scoateți tigaia și hârtia și turnați imediat glazura de lămâie pe bare; folosiți o mică spatulă metalică offset pentru a o întinde uniform. Se va seta pe măsură ce barele se răcesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Folosiți o riglă pentru a marca, apoi tăiați pătrate de 2 inci.
12
Servire: aranjați barele pe un platou—glazura este uscată, astfel încât să poată fi stivuite. Depozitare: Păstrați barele într-un recipient din tablă sau plastic, cu un capac etanș între foile de hârtie de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
DificultateGreu
Gata În20 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista