Bare De Ghimbir Cu Lămâie
Lemon Ginger Bars este un vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 196 calorii. Această rețetă servește 24. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 24 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bare de ghimbir, suc de lămâie, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bare De Cheesecake Cu Lămâie-Ghimbir, Bare De Cheesecake Cu Lămâie De Ghimbir, și Bare de ghimbir-lămâie cu Streusel de migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați un suport la nivelul mediu al cuptorului și preîncălziți la 375 de grade.
Amestecați făina, zahărul, ghimbirul măcinat și praful de copt într-un castron mediu.
Topiți untul la foc mediu și adăugați imediat la ingredientele uscate; folosiți o spatulă mare de cauciuc pentru a amesteca până la un aluat neted și strălucitor.
Adăugați oul, ghimbirul cristalizat, mierea și coaja de lămâie și bateți energic pentru a face un aluat neted.
Răzuiește aluatul în tigaia pregătită și folosește palma mâinii pentru a-l apăsa uniform pe fundul tigaiei.
Coaceți barele până când sunt bine crescute, ferme și ușor aurii, aproximativ 20 până la 25 de minute.
În timp ce batoanele se coc, folosiți o mică spatulă de cauciuc pentru a bate zahărul cofetarilor și sucul de lămâie împreună.
Adăugați apă, 1/2 linguriță odată, dacă este prea groasă pentru a se răspândi.
De îndată ce barele sunt coapte, așezați o tăietură pe tigaie și folosiți mănuși de cuptor pentru a inversa barele fierbinți pe placă.
Scoateți tigaia și hârtia și turnați imediat glazura de lămâie pe bare; folosiți o mică spatulă metalică offset pentru a o întinde uniform. Se va seta pe măsură ce barele se răcesc.
Folosiți o riglă pentru a marca, apoi tăiați pătrate de 2 inci.
Servire: aranjați barele pe un platou—glazura este uscată, astfel încât să poată fi stivuite. Depozitare: Păstrați barele într-un recipient din tablă sau plastic, cu un capac etanș între foile de hârtie de ceară.