Bare De Fulgi De Ovăz Mată
Barele de fulgi de ovăz mată necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 24 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 136 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează bine ca o masă de dimineață foarte preț rezonabil. Un amestec de zahăr brun, unt, ovăz laminat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bare De Fulgi De Ovăz Cu Unt De Arahide, Bare De Banane Înghețate, și Bare De Banane Înghețate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați ovăzul, zahărul, untul și mierea. Cuptor cu microunde pe mare pentru 4 1/2 - 5 1/2 minute sau până la bule, amestecând de două ori.
Întindeți amestecul de miere într-o tigaie de 8 x 8 inch. Se răcește în frigider.
Într-un castron mic, combinați chipsurile de ciocolată și untul de arahide. Cuptor cu microunde ridicat timp de 1-1 1/2 minute sau până când chipsurile sunt moi, amestecând o dată.
Se întinde peste amestecul de prăjituri. La frigider până când ciocolata este fermă.