Barele de fulgi de ovăz mată necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 24 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 136 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează bine ca o masă de dimineață foarte preț rezonabil. Un amestec de zahăr brun, unt, ovăz laminat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bare De Fulgi De Ovăz Cu Unt De Arahide, Bare De Banane Înghețate, și Bare De Banane Înghețate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, combinați ovăzul, zahărul, untul și mierea. Cuptor cu microunde pe mare pentru 4 1/2 - 5 1/2 minute sau până la bule, amestecând de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Miere
Zahăr
Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
2
Întindeți amestecul de miere într-o tigaie de 8 x 8 inch. Se răcește în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Într-un castron mic, combinați chipsurile de ciocolată și untul de arahide. Cuptor cu microunde ridicat timp de 1-1 1/2 minute sau până când chipsurile sunt moi, amestecând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Unt De Arahide
Cartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
4
Se întinde peste amestecul de prăjituri. La frigider până când ciocolata este fermă.