Bare De Fulgi De Ovăz Cu Zmeură-Nucă De Cocos
Bare de fulgi de ovăz zmeură-nucă de cocos ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 96 și costă 7 cenți pe porție. O porție conține 43 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână zahărul cofetarilor, amestecul de prăjituri cu fulgi de ovăz betty crocker, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 6%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Fulgi De Ovăz Nucă De Cocos Zmeură Baruri, Fulgi De Ovăz Nucă De Cocos Zmeură Baruri, și Batoane De Zmeură Cu Fulgi De Ovăz Și Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
* Nu adăugați ingredientele solicitate în instrucțiunile de pe etichetă.
Încălziți cuptorul la 350 F. Înveliți ușor o tigaie de copt de 9 x 13 inci cu spray de gătit cu legume. Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de prăjituri, untul, apa și nuca de cocos.
Întindeți amestecul uniform în tigaie și întindeți gemul uniform deasupra.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când este ferm în centru.
Scoateți-l pe un suport de sârmă și lăsați-l să se răcească
Bateți împreună zahărul și suficient suc de lămâie pentru a face o glazură groasă, dar fluidă.
Stropiți glazura deasupra fursecurilor în tigaia de copt, apoi tăiați-o în bare de dimensiunea degetelor.