Bare De Fulgi De Ovăz Cu Zmeură-Nucă De Cocos

Bare De Fulgi De Ovăz Cu Zmeură-Nucă De Cocos
Bare de fulgi de ovăz zmeură-nucă de cocos ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 96 și costă 7 cenți pe porție. O porție conține 43 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână zahărul cofetarilor, amestecul de prăjituri cu fulgi de ovăz betty crocker, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 6%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Fulgi De Ovăz Nucă De Cocos Zmeură Baruri, Fulgi De Ovăz Nucă De Cocos Zmeură Baruri, și Batoane De Zmeură Cu Fulgi De Ovăz Și Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
* Nu adăugați ingredientele solicitate în instrucțiunile de pe etichetă.
2
Încălziți cuptorul la 350 F. Înveliți ușor o tigaie de copt de 9 x 13 inci cu spray de gătit cu legume. Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de prăjituri, untul, apa și nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 InchPanceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
Coloranti Alimentari In Culorile DoriteColoranti Alimentari In Culorile Dorite
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Întindeți amestecul uniform în tigaie și întindeți gemul uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când este ferm în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți-l pe un suport de sârmă și lăsați-l să se răcească
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6
complet.
7
Bateți împreună zahărul și suficient suc de lămâie pentru a face o glazură groasă, dar fluidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Stropiți glazura deasupra fursecurilor în tigaia de copt, apoi tăiați-o în bare de dimensiunea degetelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții96
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista