Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați barele clasice de curmale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 230 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, curmale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Bare De Date Clasice, Bare De Date, și Bare De Date pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt de 8x8 inci tigaie metalică. Aduceți 1 1/2 căni de apă pentru a fierbe într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Tigaie Cu Sos
Cuptor
2
Adăugați curmale; se fierbe la foc mic până când este foarte moale și gros, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute. Se răcește la temperatura camerei. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Date
3
Combinați făina, zahărul, ovăzul, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare; se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ovăz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați unt. Folosind vârful degetelor, frecați până se formează aglomerări umede. Apăsați jumătate din amestecul de ovăz uniform pe fundul tăvii pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Răspândiți amestecul de date peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Date
6
Se presară cu amestecul de ovăz rămas; apăsați ușor pentru a adera.
7
Coaceți până se rumenesc la margini și se rumenesc și puneți-l în centru, aproximativ 40 de minute. Se răcește complet în tigaie pe raft.