Bare de curmale și felii portocalii
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără lactate și vegetariene? Batoanele de curmale și felii de portocale ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 24 de porții cu 185 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de sare, zahăr brun, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Bare De Ovăz Cu Curmale Portocalii, Bare De Nuci De Curmale Portocalii, și Bare De Curmale Portocalii Confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță combinați curmalele, 1/2 cană de zahăr, 2 linguri de făină și apă. Aduceți la fierbere și gătiți până se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inch.
Într-un castron mediu, cremă împreună scurtarea și zahărul brun până se omogenizează. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați vanilia. Se dizolvă bicarbonatul de sodiu în apă fierbinte, apoi se amestecă în amestecul cremos.
Combinați 1 3/4 căni de făină și sare; se amestecă în aluat doar până se omogenizează.
Întindeți jumătate din aluat în fundul tigaiei pregătite. Acoperiți cu un strat de bomboane de felii de portocale, apoi întindeți amestecul de curmale peste bomboanele portocalii. Acoperiți cu aluatul rămas.
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc. Se răcește și se taie în bare.