Bare De Cheesecake În Două Tonuri

Bare De Cheesecake În Două Tonuri
Barele de Cheesecake cu două tonuri necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 15 porții cu 492 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de apă, glazură de ciocolată, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Cu Brânză În Două Tonuri, Cheesecake În Două Tonuri, și Cheesecake Ușor-Bare De Cheesecake Cu Afine.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați firimiturile și untul; apăsați ferm pe fundul tăvii de copt de 13x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Într-un bol mare de amestecare, bateți crema de brânză la scăzut până la pufos. Bateți treptat în laptele condensat îndulcit până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4
Adăugați ouă și vanilie; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
5
Se toarnă jumătate din aluat uniform peste crusta pregătită. Se amestecă ciocolata topită în aluatul rămas; se toarnă uniform peste aluatul simplu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Coaceți 55 până la 60 de minute sau până la setare. Mișto. Sus cu glazură de ciocolată. Se răcește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Tăiați în bare. Refrigerați resturile acoperite în frigider.
8
Glazură de ciocolată: într-o cratiță mică, la foc mic, topiți ciocolata cu unt și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
CiocolataCiocolata
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Scoateți de pe foc; adăugați zahărul cofetarilor și apa fierbinte; se amestecă bine. Răspândiți imediat peste cheesecake. (Face aproximativ 1 cană)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
ApăApă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista