Bare De Cheesecake Cu Zmeură
Această rețetă vegetariană servește 30 și costă 30 de cenți pe porție. O porție conține 108 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați brânză cremă cu 3 grăsimi, smântână, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Bare De Cheesecake Cu Zmeură, Bare De Zmeură-Cheesecake, și Bare De Cheesecake Cu Zmeură.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și sarea, amestecând cu un tel.
Combinați untul, zahărul brun, 1 linguriță de vanilie și ouăle într-un castron mediu, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt; se amestecă până se umezește.
Așezați 1/2 linguriță de vanilie, zahăr granulat și următoarele 4 ingrediente (prin cremă de brânză) într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până devine pufos.
Căptușiți o tigaie de copt de 13 x 9 inci cu folie care se extinde cu 1 inch dincolo de laturi; înveliți folia cu spray de gătit.
Întindeți jumătate din aluat în tigaie.
Se toarnă amestecul de brânză cremă peste aluat în tigaie și se întinde uniform peste aluat.
Se presară cu zmeură. Aruncați aluatul rămas cu linguri peste zmeură. Rotiți aluatul, amestecul de brânză cremă și zmeura împreună cu un cuțit.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește complet pe grătar.
Scoateți din tigaie ridicând folia.
Îndepărtați folia; tăiați în fursecuri de 30 de bare.