Bare De Caș De Lămâie
Lemon caș baruri ar putea fi o reteta buna pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 122 calorii. Această rețetă servește 40. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 85 ar spune că a lovit la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați migdale, bicarbonat de sodiu, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Bare De Caș De Lămâie, Lemon Caș Blondie Baruri, și Bare De Nucă De Cocos Cu Coajă De Lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Într-un castron mare de amestecare crema de unt.
Adăugați făina, zahărul și bicarbonatul de sodiu.
Se amestecă până când amestecul formează firimituri grosiere
Pat 2/3 din amestec în partea de jos a unei tigaie 9x13 inch de copt.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 10 minute.
Scoateți și lăsați să se răcească ușor.
Întindeți cașul de lămâie peste stratul copt. La restul de 1/3 din amestecul de firimituri se adaugă nuca de cocos și migdalele.
Presărați deasupra cașului de lămâie.
Reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți barele timp de 25 de minute sau până se rumenesc ușor.