Bare De Catifea Roșie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați barele de catifea roșie. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 401 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de ouă, amestec german de tort de ciocolată, colorant alimentar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru valentin zi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rola De Tort De Catifea Rosie, Bare De Catifea Roșie, și Sănătos Red Velvet Fudge mușcături și sănătos Red Velvet Fudge proteine Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Configurați grătarul pentru gătit indirect la foc mediu. Pulverizați 9 cu tigaie din folie de 13 inci cu spray de gătit; deoparte.
Într-un bol mare de amestecare, bateți cu un mixer electric la viteză mică, amestecați tortul, untul, oul și colorantul alimentar până când sunt combinate. Apăsați amestecul de tort în tigaia pregătită; deoparte.
Într-un bol mediu de amestecare, bateți crema de brânză și zahărul la viteză medie până la crem.
Adăugați ouă și vanilie, bateți pentru a combina.
Întindeți amestecul de brânză cremă peste stratul de tort.
Așezați tigaia cu folie într-o a doua tigaie cu folie pentru stabilitate și izolare.
Așezați pe grătar fierbinte departe de căldură. Acoperiți și coaceți 40 până la 50 de minute. Rotiți tigaia la jumătatea coacerii.
Scoateți din grătar și răciți complet înainte de tăiere.
Interior: Incalziti cuptorul la 350 de grade F. Spray 9 by13-inch tava de copt ușor cu spray de gătit; retrase din circuitul agricol. Pregătiți barele conform instrucțiunilor.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 până la 45 de minute sau până când barele abia încep să se îndepărteze de părți. Se răcește complet înainte de tăiere.