Bare De Caramel-Pecan Sărate
Barele de caramel-Pecan sărate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 297 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, extract de vanillan, frișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Bare De Pecan Cu Caramel Sărat, Sarate Caramel Arțar Pecan Pie Baruri, și Batoane de plăcintă cu caramel sărat și ciocolată Pecan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți nucile pecan într-un singur strat într-o tigaie superficială timp de 10 până la 12 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului.
Căptușiți o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci cu folie de aluminiu; ungeți ușor folia. Aranjați biscuiții graham într-un singur strat în tigaia pregătită, marginile ușor suprapuse.
Combinați zahărul, untul și smântâna într-o cratiță grea de dimensiuni medii; aduceți la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia și nucile pecan.
Se toarnă amestecul de unt peste biscuiți, întinzându-se pe strat.
Coaceți la 350 timp de 10 până la 11 minute sau până când se rumenesc ușor și Bulbuc.
Presărați imediat sare și glisați folia din tigaie pe un suport de sârmă. Se răcește complet (aproximativ 30 de minute). Intră în baruri.
Încercați Această Răsucire!
Batoane de ciocolată-Pecan-Caramel: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin bare calde de top cu 1 cană de bucăți de ciocolată neagră.
Lăsați să stea 3 minute și întindeți ciocolata peste bare. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor în pasul rece cu 20 de minute înainte de servire.