Bare de caise-banane ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 50. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 92 calorii. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de ouă, zahăr brun, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Bare De Caise-Banane, Bare De Caise, și Bare De Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cuptor de căldură la 350 F. grăsime de jos și laturi de 15x10x1-inch pan cu scurtarea; ușor făină. Rezervați 2 linguri de conserve pentru glazura de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Brânză Tallegio, Tocată
Bomboane Salvatoare
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Într-un castron mare, amestecați zahărul brun și untul. Se amestecă conservele rămase, vanilia și ouăle în amestecul de zahăr brun. Se amestecă ingredientele rămase până când ingredientele uscate sunt umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Căpșuni La Picior
Căpșuni La Picior
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Se întinde în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Coaceți aproximativ 30 de minute sau până se rumenesc. Între timp, în castron mic, se amestecă ingredientele glazura pana se omogenizeaza si tartinabile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Vinegretă De Verjuic
5
Întindeți glazura peste bare calde; rece. Pentru bare, tăiați în 10 rânduri cu 5 rânduri.