Bare de brânză mată" Lime in the Coconut"
"Var în nucă de cocos" bare de brânză mată ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 254 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. 211 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, nucă de cocos, amestec de prăjituri cu zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Batoane Cu Brânză De Nucă De Cocos, Fără Bare De Brânză Cu Coajă De Nucă De Cocos, și Frosted Espresso Cheesecake Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F. Se pulverizează fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați ingredientele de bază pentru biscuiți până se formează aluat moale. Apăsați uniform în partea de jos a tigaiei.
Coaceți 15 până la 18 minute sau până se rumenesc. Se răcește 15 minute.
Între timp, într-un castron mare, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până când este ușoară și pufoasă. Bateți în cremă de nucă de cocos până se omogenizează bine. Bateți sucul de lămâie, vanilia și 2 ouă până se omogenizează.
Se întinde pe baza cookie-urilor.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când se fixează și se rumenesc ușor pe margini. Se răcește 30 de minute la temperatura camerei. Dați la frigider 1 oră pentru a se răci complet.
Întindeți cu grijă glazura peste umplutură.
Se presară cu nucă de cocos și coajă de tei. Capac; frigider 30 de minute. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.