Bare Cu Lămâie Dublă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele cu lămâie dublă. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 231 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr pudră, praf de copt, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bare Duble De Cheesecake Cu Lămâie, Bare duble de cheesecake cu lămâie, și Batoane energizante cu fistic cu ciocolată dublă cu cinci ingrediente {copycat Lara Bars}.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. folosind mixerul electric, bateți untul într-un castron mare până devine pufos. Bateți în 2/3 cană zahăr pudră.
Adăugați 2 căni de făină pentru toate scopurile, 1 cană la un moment dat, bătând până se formează aglomerări umede. Folosind spatele furculiței, apăsați aluatul peste fundul tigaiei metalice antiaderente de 13x9x2 inci.
Coaceți crusta până la aur deschis, aproximativ 20 de minute.
Între timp, bateți 2 căni de zahăr și ouă într-un castron mediu până se omogenizează. Bateți în suc proaspăt de lămâie cu pulpă, coajă de lămâie și praf de copt, apoi rămânând 1/4 cană de făină universală pentru umplere.
Se toarnă umplutura de lămâie peste crusta fierbinte.
Coaceți până când umplutura este așezată în centru și începe să se rumenească deasupra, aproximativ 20 de minute.
Transferați tigaia în raft și răciți complet. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Tăiați patiseria în 24 de bare.
Transferați batoanele de lămâie pe platoul de servire și praf cu zahăr pudră suplimentar.
Pentru a îndepărta tot sucul și pulpa pentru umplutura de lămâie, tăiați lămâile în jumătate și folosiți o lingură mică pentru a scoate între membrane; aruncați semințele.