Bare Cu Lămâie Dublă

Bare Cu Lămâie Dublă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele cu lămâie dublă. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 231 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr pudră, praf de copt, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bare Duble De Cheesecake Cu Lămâie, Bare duble de cheesecake cu lămâie, și Batoane energizante cu fistic cu ciocolată dublă cu cinci ingrediente {copycat Lara Bars}.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. folosind mixerul electric, bateți untul într-un castron mare până devine pufos. Bateți în 2/3 cană zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați 2 căni de făină pentru toate scopurile, 1 cană la un moment dat, bătând până se formează aglomerări umede. Folosind spatele furculiței, apăsați aluatul peste fundul tigaiei metalice antiaderente de 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Coaceți crusta până la aur deschis, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Între timp, bateți 2 căni de zahăr și ouă într-un castron mediu până se omogenizează. Bateți în suc proaspăt de lămâie cu pulpă, coajă de lămâie și praf de copt, apoi rămânând 1/4 cană de făină universală pentru umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Praf De CoptPraf De Copt
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă umplutura de lămâie peste crusta fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
LămâieLămâie
6
Coaceți până când umplutura este așezată în centru și începe să se rumenească deasupra, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Transferați tigaia în raft și răciți complet. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Tăiați patiseria în 24 de bare.
9
Transferați batoanele de lămâie pe platoul de servire și praf cu zahăr pudră suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
LămâieLămâie
1
Pentru a îndepărta tot sucul și pulpa pentru umplutura de lămâie, tăiați lămâile în jumătate și folosiți o lingură mică pentru a scoate între membrane; aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
SucSuc
SemințeSemințe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista