Bare Cremoase De Dovleac

Bare Cremoase De Dovleac
Bare de dovleac cremoase ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 25 de porții cu 164 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pumpkin pie spice, jardiniere nuci, cremă de brânză philadelphia și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Batoane Cremoase De Choco-Dovleac, Batoane cremoase de Choco-dovleac, și Batoane Cremoase De Choco-Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați firimiturile, nucile, zahărul și untul într-un vas de 13x9 inci; apăsați ferm pe fundul vasului. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
NuciNuci
2
Bateți crema de brânză și 1/2 cană de lapte într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Adăugați laptele rămas, amestecurile uscate de budincă, dovleacul și condimentele. Bateți la viteză mică 2 min. sau până se amestecă. Amestecați ușor jumătate din biciul rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
LapteLapte
4
Se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Dați la frigider 2 ore sau până când este setat. Completați fiecare porție cu o bucată de bici rece rămas chiar înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții25
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista