Barbotor De Afine
Această rețetă face 4 porții cu 456 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 93 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, sirop de afine, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ingredientul Secret (afine): Chutney de afine cu portocale și ghimbir cristalizat, Ingredientul Secret (afine): înghețată de afine cu bucăți de ciocolată albă, și Clătite de afine-portocale cu sirop de afine-arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați afine, zahăr și apă într-o oală mică și aduceți la foc mic la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand afinele incep sa apara, aproximativ 6 minute. Se lasă să se răcească, apoi se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un borcan sigilabil, folosind partea din spate a unei linguri pentru a apăsa pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Siropul de afine se va păstra la frigider timp de 1 săptămână.
Se amestecă împreună apă și sare până se dizolvă sarea.
Umpleți un agitator de cocktail și patru pahare cu gheață.
Adăugați 4 uncii gin, 4 uncii suc de grapefruit, 1/2 uncii suc de lămâie, 2 uncii sirop de afine și 1 linguriță soluție de sare în agitator. Se agită până când amestecul este foarte rece, aproximativ 15 secunde, apoi se împarte între 2 pahare de servire. Repetați și umpleți al doilea 2 pahare.
Acoperiți fiecare pahar cu apă sifonată, amestecați ușor pentru a amesteca, apoi serviți imediat.