Barbotare Pâine Chifle Lipicioase
Barbotarea pâinii lipicioase este o vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 308 calorii, 0g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 55 de minute. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți zahăr, rulouri de cină, gătiți și serviți amestec de budincă butterscotch și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Barbotare Pâine Chifle Lipicioase, Pâine Mașină Ciocolată Chifle Lipicioase, și Chifle Lipicioase.
Instrucțiuni
Ungeți o tigaie cu tub canelat de 9 inci (cum ar fi Bundt XV).
Presărați 1/4 cană de nuci în tigaia pregătită. Aranjați rulourile de cină în tigaie.
Amestecați zahărul brun și amestecul de budincă într-un bol mic; presărați uniform peste rulouri.
Adăugați stafide și 1/2 cană de nuci.
Amestecați zahărul alb și scorțișoara într-un bol mic; presărați uniform peste stratul de stafide și nuc.
Se toarnă unt topit peste întregul amestec de role. Acoperiți tigaia ușor cu folie de plastic și un prosop; așezați pe o foaie de copt. Se lasă să crească la temperatura camerei timp de 8 ore până peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Scoateți prosopul și folia de plastic din tigaie, păstrând tigaia cu tub canelat pe foaia de copt în cazul în care ingredientele se revarsă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când rulourile sunt fierte și rumenite, aproximativ 30 de minute.
Așezați o foaie de folie de aluminiu peste rulouri la jumătatea coacerii dacă se rumenesc prea repede. Se răcește în tigaie timp de 5 până la 10 minute înainte de a se întoarce pe o farfurie.