Bap Poveste: Picant Caracatiță Peste Orez (Nakji Dup Bap)

Bap Poveste: Picant Caracatiță Peste Orez (Nakji Dup Bap)
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Povestea Bap: caracatița picantă peste orez (Nakji Dup Bap) ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 525 calorii. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați boluri de orez, puneți picioarele într-o strecurătoare, puneți orezul în boluri și acoperiți-l și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza piesele pecan ai putea urma acest curs principal cu Placinta Cu Pecan Cu Scortisoara ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 27 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Încercați Cina în seara asta: Bucatini cu sosul picant de caracatiță al Ritei, Mr. Story ' s BBQ creveți, și O poveste și o întrebare pentru rețete similare.

Ingrediente

4Feliiîn bucăți de mărimea mușcăturiiîn bucăți de mărimea mușcăturii7Blanche varza de fasole în apă clocotită timp de aproximativ 1-2 minuteBlanche varza de fasole în apă clocotită timp de aproximativ 1-2 minute9Feliirestul legumelor. Puteți folosi orice fel de legume doriți. Varza și ardeiul gras sunt, de asemenea, opțiuni bunerestul legumelor. Puteți folosi orice fel de legume doriți. Varza și ardeiul gras sunt, de asemenea, opțiuni bune101 litru de lapte integral, la temperatura camerei10. Puneți puțin ulei într-o tigaie cu fund greu încălzită la mediu. Adăugați ceapa, morcovii și dovleceii. gatiti pana se inmoaie10. Puneți puțin ulei într-o tigaie cu fund greu încălzită la mediu. Adăugați ceapa, morcovii și dovleceii. gatiti pana se inmoaie1Côtes du Rhône sau alt vin roșu secCôtes du Rhône sau alt vin roșu sec42 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleypastă de chili roșupastă de chili roșu2Puneți picioarele într-un filtru cu o lingură de făină și o lingură de sare. Frecați-l bine cu mâinilePuneți picioarele într-un filtru cu o lingură de făină și o lingură de sare. Frecați-l bine cu mâinile11 lingură de oregano uscatdressing lamaie piperdressing lamaie piper1chili verdechili verde4creveți și cu veneCeapă verdeCeapă verde11Apoi adăugați ceapa verde și piperul verde. Gatiti 1-2 minuteApoi adăugați ceapa verde și piperul verde. Gatiti 1-2 minute1Partea pregătind caracatițaPartea pregătind caracatița12Adăugați sosul și caracatițaAdăugați sosul și caracatița13 căni de așchii de lemn de stejar sau nuci pecan sau 6 bucăți mari, înmuiate în apă rece timp de cel puțin 1 oră și până la 4 ore3 căni de așchii de lemn de stejar sau nuci pecan sau 6 bucăți mari, înmuiate în apă rece timp de cel puțin 1 oră și până la 4 ore12 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyextract de pruneextract de prune42 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleypudră de chili roșu (reglați acest lucru dacă nu vă place prea picant)pudră de chili roșu (reglați acest lucru dacă nu vă place prea picant)3boluri de orez fiertboluri de orez fiert14Puneți orezul în boluri și acoperiți-l cu niște muguri de fasole și caracatiță. Garnisiți cu alge marine și semințe de susanPuneți orezul în boluri și acoperiți-l cu niște muguri de fasole și caracatiță. Garnisiți cu alge marine și semințe de susan32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleySirop de gătit coreean (puteți înlocui cu agave)Sirop de gătit coreean (puteți înlocui cu agave)32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyvin de orezvin de orez22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyCiupiți semințele de susan albCiupiți semințele de susan alb11 lingură de oregano uscatsemințe de susan prăjitesemințe de susan prăjite4creveți și cu veneAlge marine condimentate zdrobite și semințe de susan prăjite pentru garniturăAlge marine condimentate zdrobite și semințe de susan prăjite pentru garnitură22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1sacifost varzafost varza1Tăiați capetele caracatițelor. Asigurați-vă că nu tăiați capul, deoarece cerneala va merge peste totTăiați capetele caracatițelor. Asigurați-vă că nu tăiați capul, deoarece cerneala va merge peste tot11 lingură de oregano uscatfâșie de coajă de lămâiefâșie de coajă de lămâie3Scufundați caracatița în apă clocotită timp de 3 secunde fiecareScufundați caracatița în apă clocotită timp de 3 secunde fiecare3Clătiți bine în apă curentăClătiți bine în apă curentă1mici6 linguri de brânză Cheddar mărunțită6 linguri de brânză Cheddar mărunțită6Se amestecă bine și se lasă deoparte în timp ce pregătești celelalte lucruriSe amestecă bine și se lasă deoparte în timp ce pregătești celelalte lucruri3octopi (nakji) preferabil proaspăt. Poate fi găsit pe piețele coreene sau pe alte piețe asiaticeoctopi (nakji) preferabil proaspăt. Poate fi găsit pe piețele coreene sau pe alte piețe asiatice8Clătiți și scurgeți. Condimentează cu puțin ulei de susan și sareClătiți și scurgeți. Condimentează cu puțin ulei de susan și sare13Se amestecă și se gătește încă câteva minute până când caracatița este doar gătită. Nu doriți să gătiți peste caracatiță, deoarece va deveni cauciucatăSe amestecă și se gătește încă câteva minute până când caracatița este doar gătită. Nu doriți să gătiți peste caracatiță, deoarece va deveni cauciucată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista