Banoffee Pie
Banoffee Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 438 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Un amestec de lapte condensat, smântână grea, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Banoffee Pie, Banoffee Pie, și Banoffee Pie.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Se toarnă laptele condensat în placa de plăcintă și se amestecă într-un vârf generos de sare. Acoperiți placa de plăcintă cu folie și folie de sertizare strâns în jurul jantei. Puneți într-o tigaie, apoi adăugați suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părții plăcii de plăcintă, asigurându-vă că folia este deasupra apei.
Coaceți, reumpleți tigaia până la jumătate cu apă aproximativ la fiecare 40 de minute, până când laptele este gros și are o culoare caramel auriu intens, aproximativ 2 ore.
Scoateți placa de plăcintă din Baia de apă și transferați caramelul într-un castron, apoi răciți caramelul, neacoperit, până când este rece, aproximativ 1 oră.
În timp ce caramelul se răcește, curățați placa de plăcintă și coaceți-o în ea conform instrucțiunilor pachetului. Se răcește piecrust complet în tigaie pe un raft, aproximativ 20 de minute.
Răspândiți caramelul uniform în crustă și răciți, neacoperit, 15 minute.
Tăiați bananele în felii groase de 1/4 inch și îngrămădiți peste caramel.
Bateți smântâna cu zahărul brun într-un castron curat cu un mixer electric până când ține doar vârfuri moi, apoi Movilă deasupra plăcintei.
* Caramelul poate fi răcit până la 2 zile (acoperire după 1 oră).* Crusta umplută cu caramel poate fi răcită până la 3 ore.