Banoffee Pie

Banoffee Pie
Banoffee Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 438 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Un amestec de lapte condensat, smântână grea, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Banoffee Pie, Banoffee Pie, și Banoffee Pie.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se toarnă laptele condensat în placa de plăcintă și se amestecă într-un vârf generos de sare. Acoperiți placa de plăcintă cu folie și folie de sertizare strâns în jurul jantei. Puneți într-o tigaie, apoi adăugați suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părții plăcii de plăcintă, asigurându-vă că folia este deasupra apei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Coaceți, reumpleți tigaia până la jumătate cu apă aproximativ la fiecare 40 de minute, până când laptele este gros și are o culoare caramel auriu intens, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare CaramelCuloare Caramel
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Scoateți placa de plăcintă din Baia de apă și transferați caramelul într-un castron, apoi răciți caramelul, neacoperit, până când este rece, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
În timp ce caramelul se răcește, curățați placa de plăcintă și coaceți-o în ea conform instrucțiunilor pachetului. Se răcește piecrust complet în tigaie pe un raft, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
CarameleCaramele
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Răspândiți caramelul uniform în crustă și răciți, neacoperit, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
CarameleCaramele
7
Tăiați bananele în felii groase de 1/4 inch și îngrămădiți peste caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
CarameleCaramele
8
Bateți smântâna cu zahărul brun într-un castron curat cu un mixer electric până când ține doar vârfuri moi, apoi Movilă deasupra plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
1
* Caramelul poate fi răcit până la 2 zile (acoperire după 1 oră).* Crusta umplută cu caramel poate fi răcită până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista