Banket
Banket ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1205 calorii, 18g de proteine, și 72g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,84 USD pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, pastă de migdale, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma albușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce e bine. Încercați Banket pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, tăiați untul rece sau margarina în făină până când amestecul are o textură asemănătoare firimiturilor. Faceți o fântână în centru, adăugați apă rece.
Se amestecă împreună până când amestecul formează o bilă. Nu amestecați prea mult. Se răcește aluatul.
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (225 grade C). Ungeți foile de prăjituri.
Într-un castron mediu, amestecați pasta de migdale, ouăle, 3/4 cană de zahăr, extractul de migdale și sarea.
Împărțiți aluatul în 4 părți și rulați în benzi de 15 inch.
Așezați umplutura de-a lungul centrului fiecărei benzi lungi de aluat.
Rulați și prindeți capetele pentru a sigila.
Așezați benzi la 2 inci distanță pe foaia de prăjituri.
Se periază cu albuș de ou și se presară cu zahărul rămas.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute sau până devin aurii.