Banane Tempura cu sos de ceai verde de nucă de cocos

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați bananele Tempura cu sos de ceai verde de nucă de cocos. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 332 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Un amestec de smântână grea, ulei vegetal, condimente de plăcintă cu dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Susan Tempura Fasole Verde Cu Sos De Soia, Susan Tempura fasole verde cu sos de soia, și Homemade Starbucks Ceai Verde Frappuccino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați bananele în diagonală, grosime de 1/4 inch; deoparte.
Puneți apă cu gheață într-un castron mediu. Se amestecă amestecul de aluat tempura, condimentul plăcintei de dovleac și ardeiul cayenne. Nu se amestecă prea mult. (Aluat va fi subțire și cocoloașe.)
Încălziți 2 inci de ulei în cratiță medie la 350 grade F. lucrând în loturi, înmuiați bananele feliate în aluat, apoi glisați în ulei fierbinte. Se prăjesc 2 până la 3 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din ulei și praf cu zahăr pudră.
Pentru sosul de ceai verde de nucă de cocos
Într-o cratiță mică, la foc mediu, aduceți crema la foc mic. Reduceți căldura la minim și adăugați pungi de ceai. Abrupt timp de 8 minute.
Scoateți pungile și amestecați sorbetul de nucă de cocos până se topește.
Serviți banane prăjite fierbinți într-o mică piscină cu sos de ceai verde de nucă de cocos.
Garnisiți cu fructe de pădure proaspete și mentă.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc]()
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.