Banane Tempura cu sos de ceai verde de nucă de cocos

Banane Tempura cu sos de ceai verde de nucă de cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați bananele Tempura cu sos de ceai verde de nucă de cocos. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 332 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Un amestec de smântână grea, ulei vegetal, condimente de plăcintă cu dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Susan Tempura Fasole Verde Cu Sos De Soia, Susan Tempura fasole verde cu sos de soia, și Homemade Starbucks Ceai Verde Frappuccino pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați bananele în diagonală, grosime de 1/4 inch; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)(carton Bloc)
2
Puneți apă cu gheață într-un castron mediu. Se amestecă amestecul de aluat tempura, condimentul plăcintei de dovleac și ardeiul cayenne. Nu se amestecă prea mult. (Aluat va fi subțire și cocoloașe.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tempura Batter MixTempura Batter Mix
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Încălziți 2 inci de ulei în cratiță medie la 350 grade F. lucrând în loturi, înmuiați bananele feliate în aluat, apoi glisați în ulei fierbinte. Se prăjesc 2 până la 3 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)(carton Bloc)
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Scoateți din ulei și praf cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Pentru sosul de ceai verde de nucă de cocos
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai VerdeCeai Verde
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Într-o cratiță mică, la foc mediu, aduceți crema la foc mic. Reduceți căldura la minim și adăugați pungi de ceai. Abrupt timp de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțireșuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Scoateți pungile și amestecați sorbetul de nucă de cocos până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
SorbetSorbet
8
Serviți banane prăjite fierbinți într-o mică piscină cu sos de ceai verde de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai VerdeCeai Verde
(carton Bloc)(carton Bloc)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
9
Garnisiți cu fructe de pădure proaspete și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista