Banane Tapioca Brulee
Banana Tapioca Brulee ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 175 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați banane, vanilie, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 23 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca De Tapioca Cu Banane, Supă De Perle Cu Banane, Nucă De Cocos Și Tapioca, și Banane Crema De Zahar Ars pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți oul și laptele cu sârmă într-o cratiță medie până se omogenizează bine.
Adăugați zahăr granulat și tapioca; se amestecă până se omogenizează bine.
Aduceți la fierbere completă la foc mediu, amestecând constant.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Se toarnă în 1-qt superficial. vas de copt. Se acoperă cu folie de plastic, plasarea folie direct pe suprafața de budinca. Se dă la frigider 2 ore sau până se răcește complet. (Budinca se îngroașă pe măsură ce se răcește.)
Preîncălziți broilerul chiar înainte de servire. Descoperă budinca. Aranjați feliile de banane într-un singur strat peste budincă.
Se presară uniform cu zahăr brun. Se fierbe, la 3 inci de la căldură, 2 până la 3 minute sau până când zahărul este topit și caramelizat.