Banane-Rom Stafide Mini Pâini
Banana-Rom stafide mini pâini ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 986 calorii, 14g de proteine, și 58G de grăsime pe porție. Un amestec de betty banana nut muffin bread mix, zahăr pudră, stafide aurii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Mini Pâini De Pâine Cu Banane, Mini Pâini Cu Afine Cu Banane, și Mini Pâini Cu Fructe De Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rezervați 2 linguri de rom. În cratița de 1 litru, încălziți stafidele și romul rămas până la fierbere la foc mediu-mare.
Se ia de pe foc. Acoperiți; lăsați să stea 1 oră.
Încălziți cuptorul la 191°. pulverizați numai fundul tăvilor de pâine din folie cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul rapid de pâine, amestecul de stafide-rom, laptele de cocos, uleiul și ouăle doar până se umezesc.
Coaceți 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 5 minute. Rulați cuțitul în jurul laturilor tigăilor pentru a slăbi pâinile; scoateți din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Întoarceți pâinile în tigăi.
Încălziți cuptorul la 177°.
Coaceți nuca de cocos într-o tigaie superficială timp de 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până se rumenesc.
În castron mic, se amestecă zahăr pudră și rezervat 2 linguri rom.
Stropiți peste blaturi de pâini; se presara cu nuca de cocos.
Lăsați să stea 1 oră sau până când glazura este setată.