Banane Congelate Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați bananele congelate cu ciocolată. Această rețetă servește 12 și costă 51 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 287 calorii. Această rețetă este plăcută de 202 de gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica banane, nuci, cazan dublu, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Banane Congelate Cu Ciocolată, Banane congelate cu ciocolată cu arahide fragile, și Banane congelate înmuiate în ciocolată neagră, nuci și afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați bananele în jumătate și montați-le cu grijă pe bețișoare de gheață.
Așezați bananele pe o tavă, farfurie sau vas de copt în congelator timp de 2 ore sau până când sunt ferme. Puteți îngheța până peste noapte. Nu acoperiți bananele, deoarece acest lucru va face să se formeze cristale de gheață.
Într-un castron mediu, amestecați împreună ciocolata topită și uleiul de nucă de cocos până când se combină bine.
Așezați piulițele într-o placă largă, superficială sau o placă de plăcintă (dacă utilizați).
Scoateți bananele din congelator. Dacă pe banane s-au format cristale de gheață, folosiți un prosop de hârtie pentru a le peria ușor. Înmuiați banana în ciocolată și rotiți-o pentru a acoperi. Alternativ, puteți folosi o lingură pentru a ajuta la acoperirea și asigurarea distribuției uniforme a ciocolatei.
Rulați bananele în nuci tocate.
Se lasă să se răcească 1 minut, apoi se așează pe un platou de servire. Dacă nu intenționați să serviți bananele imediat, readuceți-le la congelator până la câteva ore. Dacă serviți din congelator, așezați pe farfurie și lăsați să se dezghețe timp de 10 minute înainte de servire.