Banane caramelizate și cremă de vanilie în cupe Phyllo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați banane caramelizate și cremă de vanilie în cupe Phyllo. Această rețetă face 6 porții cu 594 calorii, 9g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați sorbet de ciocolată, zahăr suplimentar, fasole de vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Banane caramelizate și cremă de vanilie în cupe Phyllo, Înghețată Franceză Vanillan cu banane Sotate și triunghiuri Phyllo, și Cupe Phyllo De Mere Caramelizate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Ungeți cu generozitate fiecare altă ceașcă într-o tigaie cu brioșe de 12 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru Brioșe
Cuptor
2
Așezați 1 dreptunghi filo pe suprafața de lucru; acoperiți filo-ul rămas cu o cârpă umedă pentru a preveni uscarea.
3
Perie dreptunghi cu unt topit; se presara cu 1/2 lingura de zahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
4
Așezați mai întâi al doilea dreptunghi phyllo deasupra; periați cu unt și presărați cu 1/2 lingură de zahăr. Repetați încă de 3 ori; deasupra cu încă 1 dreptunghi și periați cu unt, făcând stivă de 6 dreptunghiuri. Folosind un cuțit ascuțit mic și o placă cu diametrul de 6 inci ca ghid, tăiați două stive rotunde de 6 inci. Apăsați fiecare stivă în 1 cană de brioșă cu unt. Repetați întreaga procedură de încă 2 ori, făcând încă 4 cupe phyllo (6 în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Filo Shells
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
5
Coaceți cupele până devin aurii și crocante, aproximativ 15 minute. Ridicați cu grijă cupele, răsuciți ușor pentru a slăbi; așezați pe raft. Se răcește complet. (Se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.)
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Bateți 1/2 cană de zahăr și amidon de porumb într-o cratiță medie grea pentru a amesteca. Treceți treptat în lapte, apoi gălbenușuri. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Amidon De Porumb
Semințe
Zahăr
Gălbenuș De Ou
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
2
Bateți la foc mediu până când crema de patiserie se îngroașă și fierbe, aproximativ 6 minute. Strecurați crema de patiserie într-un castron mic; apăsați folia de plastic direct pe suprafață. Se răcește până se răcește, cel puțin 3 ore și până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bateti
Bol
3
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
4
Așezați cupe phyllo pe o foaie mică de copt. Puneți 1/3 cană de cremă de patiserie în fiecare cană. Suprapuneți 5 sau 6 felii de banane deasupra cremei de patiserie în fiecare cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Mini Filo Shells
Banane
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Presărați bananele cu zahăr suplimentar. Coaceți produsele de patiserie până când toppingul de zahăr se caramelizează, întorcând foaia pentru o rumenire uniformă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
Zahăr
6
Transferați cupele pe farfurii. Scoateți sorbetul alături.