Banane Caramel cu ciocolată Espresso pe biscuiți dulci
Nu poți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da banane Caramel cu ciocolată Espresso pe biscuiti dulci o încercare. Această rețetă face 36 de porții cu 280 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți boabe de cafea espresso, coniac, care conține în total cel puțin 36 de prăjituri cu diametru scurt și câteva alte ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Caramel Macchiato Ricotta Toast cu alune, banane și fasole Espresso acoperită cu ciocolată, Mousse Espresso de ciocolată albă cu burniță ușoară de Caramel Espresso, și Tartule de ciocolată-Caramel cu banane prăjite și Caramel de ghimbir-citrice.
Instrucțiuni
Așezați fursecurile cu turtă scurtă pe un platou utilitar.
Încălziți toppingul de caramel într-o cratiță mică, astfel încât să fie vâscos și lingurați puțin pe fiecare prăjitură.
Așezați țuica și bananele într-o tigaie sotată și aprindeți țuica pentru a flamba bananele. Când țuica s-a ars, așezați o bucată de banană deasupra caramelului pe fiecare prăjitură.
Ciocolata pentru acoperirea bananelor va fi temperată, termen folosit pentru a descrie topirea și răcirea succesivă a ciocolatei într-un anumit interval de temperatură. Acest proces permite moleculelor ciocolatei să se alinieze astfel încât să păstreze un aspect mătăsos fără un finisaj calcaros. Pentru a tempera ciocolata, așezați jumătate din bucățile de ciocolată semidulce în fiecare dintre cele 2 boluri din oțel inoxidabil care se vor potrivi peste o cratiță cu cazan dublu. Aduceți un centimetru de apă la fiert în cratiță și puneți 1 din bolurile de bucăți de ciocolată peste ea și încălziți până când acele bucăți de ciocolată sunt doar topite (aproximativ 90 până la 100 de grade F pe termometrul cu bomboane). Apoi turnați această ciocolată tocmai topită în celălalt castron cu ciocolata ne-topită, amestecați pentru a combina și readuceți toată ciocolata la cazanul dublu și încălziți la aproximativ 105 grade F.
Se ia de pe foc și se amestecă imediat în espresso măcinat. Va trebui să lucrați rapid pentru a lingura ciocolata espresso peste bananele acoperite cu caramel și presărați fiecare cu o linguriță de nucă de cocos mărunțită înainte ca ciocolata să se întărească. Lăsați ciocolata să se întărească, scoateți cu grijă din Platoul utilitar folosind o spatulă subțire cu lame și serviți.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Roșu rubin intens, cu arome plăcute, persistente și fructate. Uscat, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt pe gust.