Reteta Banana Split Cupcakes ar putea satisface pofta ta americană în jurul valorii de 45 minute. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 20 de porții cu 257 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ouă, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 480 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Banana Split Cupcakes, Banana Split Cupcakes, și Banana Split Cupcakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cupcakes: 1 1/2 căni de făină auto-crescută1 1/2 căni de făină universală1 cană (2 bețișoare) unt nesărat, înmuiat2 căni de zahăr4 ouă mari, la temperatura camerei1 cană de lapte1 cană piure de banane1 linguriță extract de vanilie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesărat
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Tăiate în Felii
(carton Bloc)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
2
Umplutură cu cremă de banane: 1 banană1 cană de lapte1 cană de smântână grea cană de amidon de porumb zahăr, plus 2 linguri de zahăr1 lingură de vanilie sare kosher
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
(carton Bloc)
Suc De Lămâie, Opțional
3
Glazură clasică de cremă de unt de vanilie:* * s-a făcut o corecție pe 5/23/11 pentru a reflecta o greșeală de scriere pe porțiunea de extract de vanilie * * 5 albușuri mari de ou11 / 2 cană de zahăr4 batoane unt nesărat, tăiat cubulețe și înmuiat1 / 4 linguriță de sare1 1/2 lingurițe extract de vanilă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesărat
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Sos de scufundare cu ciocolată: 2/3 căni de ciocolată neagră 2 linguri smântână grea 4 linguri zahăr pudră, cernut 5-8 linguri apă, caldă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Neagra
Rulou Cu Fructe Galben
Sos De Scufundare
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Într-un castron, adăugați ambele făină și bateți pentru a combina; pus deoparte. Într-un alt castron cremă untul la viteză medie până se omogenizează. Adăugați treptat zahărul și bateți până devine pufos, aproximativ trei minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați ouăle, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare; pune deoparte. Într-un alt castron adăugați lapte, piure de banane și extract de vanilie amestecând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Piure De Banane
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați ingredientele uscate în trei părți, alternând cu amestecul de lapte, banane și vanilie. Cu fiecare adăugare, bateți până când ingredientele sunt încorporate, dar nu bateți prea mult. Folosind o spatulă de cauciuc, răzuiți aluatul din vas pentru a vă asigura că ingredientele sunt bine combinate. Umpleți căptușelile pentru cupcake 3/4 și coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până când un tester de tort (scobitoare) introdus în centrul cupcake-ului iese curat. Răciți cupcakes-urile în cutii timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
(carton Bloc)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Așezați toate ingredientele într-un vas sau blender pentru robotul de bucătărie și procesați pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Turnați amestecul într-o cratiță la foc mediu și gătiți până când amestecul începe să baloneze, asigurându-vă că bateți constant. Continuați să gătiți amestecul până se îngroașă, aproximativ 5-7 minute, sau până când acoperă spatele unei linguri.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Combinați albușurile de ou și zahărul într-un castron așezat peste apă fierbinte. Aduceți amestecul la 150 de grade F în timp ce bateți constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați amestecul în bolul mixerului, prevăzut cu un accesoriu pentru TEL și bateți la viteză medie până când amestecul se răcește și își dublează volumul.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați unt câte o bucată, amestecând pentru a încorpora după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1
Puneți ciocolata și smântâna grea într-un castron peste apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați ciocolata și smântâna să stea 2-3 minute pentru a se topi fără a amesteca. Apoi amestecați încet amestecul pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
3
Adăugați zahăr pudră și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
1
Pentru a umple cupcakes-urile: creați o fântână în centrul cupcake-ului folosind fie corer de mere, capătul mare al vârfului cupcake-ului, fie sculptați manual o fântână folosind un cuțit. Umpleți bine cu umplutură de cremă de banane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(carton Bloc)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Apple Corer
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Pentru a îngheța cupcakes-urile: umpleți o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund mare și începeți conductele din exterior lucrând spre centru pentru a crea unul strat uniform. Congelați cupcakes-urile timp de 20 de minute înainte de a le scufunda în sos cald de ciocolată, astfel încât glazura cu cremă de unt să nu se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Tăiate în Felii
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
3
Scoateți cupcakes și dip în sos de ciocolată caldă, și apoi rim cu nonpareils. Întoarceți cupcakes la congelator timp de cinci minute pentru ca ciocolata să se stabilească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Nonpareils
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Tăiate în Felii
Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Scoateți din congelator și terminați înghețarea conductelor deasupra și garnisiți cu o cireșă Maraschino.