Banana-Mango Crisp
Banana-Mango Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 331 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână mango, ovăz obișnuit, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mango Crisp, Afine Mango Crisp, și Peach și Mango Crisp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați primele 3 ingrediente într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, ovăzul, nuca de cocos, zahărul, ghimbirul și sarea într-un castron; tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Adăugați 1/3 cană de amestec de ovăz în amestecul de banane, amestecând ușor pentru a combina.
Presărați amestecul de ovăz rămas peste amestecul de banane.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când se rumenesc ușor și se fierbe.