Banana-Mango Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 331 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână mango, ovăz obișnuit, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mango Crisp, Afine Mango Crisp, și Peach și Mango Crisp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați primele 3 ingrediente într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Tava De Copt
Cuțit
3
Combinați făina, ovăzul, nuca de cocos, zahărul, ghimbirul și sarea într-un castron; tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Unt
Ghimbir
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ovăz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Adăugați 1/3 cană de amestec de ovăz în amestecul de banane, amestecând ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
5
Presărați amestecul de ovăz rămas peste amestecul de banane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
6
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când se rumenesc ușor și se fierbe.