Banana-Dana Plăcintă Cu Cremă
Banana-Dana Cream Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 1364 calorii, 19g de proteine, și 77g de grăsime fiecare. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 6 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, lapte, coajă de plăcintă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Încercați Plăcintă cu căpșuni și smântână, Piersici și batoane de plăcintă cu cremă, și Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță de 3 litri și puneți-l la foc mediu. Amestecați treptat laptele și gătiți până când amestecul se îngroașă, aproximativ 7 până la 8 minute. Aveți grijă să nu gătiți prea mult timp. Amidonul de porumb își pierde capacitatea de îngroșare dacă este gătit prea mult timp.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați extractul, sarea și gălbenușurile de ou până se omogenizează.
Puneți tigaia înapoi la foc, aduceți-o la foc mic și amestecând constant cu o lingură de lemn, gătiți încă 1 minut. Asigurați-vă că lingura de lemn atinge fundul tigaiei atunci când amestecați.
Se ia de pe foc; se amestecă untul.
Feliați 2 banane și tapetați fundul cojii de plăcintă pre-coapte cu 1/2 felii. Lingurați 1/2 umplutura deasupra, neteziți cu o spatulă.
Așezați un alt strat de felii de banane, urmat de umplutura rămasă. Se răcește cel puțin 3 ore. Se acoperă cu cremă Chantilly, apoi se decorează cu banana rămasă, feliată.
Răciți un bol de amestecare și sârmă în congelator timp de 10 minute înainte de a începe. Bateți smântâna grea în vasul răcit până începe să se spumeze și să se îngroașe.
Adăugați zahărul pudră și continuați să bateți până când crema abia se îngroașă. Nu exagera.
Tăiați marshmallow-ul în jumătate și cuptorul cu microunde timp de 10 secunde până când este moale și aproape topit. ACUM, bateți-l în cremă pentru a forma vârfuri moi. În afară de adăugarea unui indiciu de aromă de vanilie, gelatina din marshmallow va stabiliza crema. La frigider, acoperit, până când este gata de utilizare.