Banana Cream Pie I
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Banana Cream Pie. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 344 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4555 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați banane, lapte, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 42 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 42%. Rețete similare sunt Plăcintă cu căpșuni și smântână, Piersici și batoane de plăcintă cu cremă, și Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați zahărul, făina și sarea.
Adăugați lapte treptat, amestecând ușor. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul este bubuit. Continuați să amestecați și gătiți încă aproximativ 2 minute, apoi scoateți-l din arzător.
Se amestecă o cantitate mică de amestec fierbinte în gălbenușurile bătute și se adaugă imediat amestecul de gălbenuș de ou la restul amestecului fierbinte. Gatiti inca 2 minute; nu uitați să continuați să amestecați.
Scoateți amestecul din aragaz și adăugați unt și vanilie. Se amestecă până când totul are o consistență lină.
Feliați bananele în coaja de patiserie răcită. Se acoperă cu amestec de budincă.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 12 până la 15 minute. Se răcește o oră.